Commentaren: 10
 • #10

  Jeroen van de Sande (vrijdag, 13 november 2020 19:15)

  Na een zoektocht naar een betonlook tafel, via internet bij Dennis terecht gekomen. Duidelijke communicatie over hoe de tafel eruit komt te zien en een goede prijs- kwaliteit verhouding. Kortom, een practicum van een eetkamertafel, waar we zonder twijfel nog veel jaren plezier van gaan hebben.

 • #9

  Marloes (maandag, 26 oktober 2020 20:45)

  Tijdens mijn zoektocht naar een beton(look)-eettafel kwam ik via Marktplaats met Dennis van Dsign-meubel in contact.
  Dennis reageert snel, eerlijk en duidelijk en hij komt zijn afspraken correct na. Hij heeft voor mij een mooie tafel gemaakt, met een zeer acceptabele levertijd. Ik ben er heel blij mee en beveel Dennis absoluut aan!

 • #8

  Shauna Mols (vrijdag, 18 oktober 2019 14:03)

  Ik ben echt heel blij met de tafels die bij mij zijn afgeleverd. Zowel de eettafel als de salontafel zijn helemaal naar wens! Precies de kleur die ik wilde en met de hairpinpoten die ik mooi vond. Ook heeft Dennis (tegen een kleine betaling) de tafel netjes bij mij thuis afgeleverd en in elkaar gezet. Heel erg blij mee.

 • #7

  Larissa Rand (vrijdag, 26 april 2019 14:27)

  Dennis made for us the most beautiful table top! Despite having all communication through emails, the final size, shape and color matched our wishes exactly. Dennis was attentive, very helpful in providing extra information, and delivered the order on time. Now we have a table that is unique, practical, high quality and very very stylish. = ) Thank you, Dennis!

 • #6

  Hanneke Segers (vrijdag, 29 maart 2019 17:19)

  Via marktplaats zijn we bij Dennis terechtgekomen! We waren zeer benieuwd want het was toch een eindje rijden. We komen nl. uit België! Maar geen spijt: Dennis luistert goed naar je wensen, hoe je het wilt hebben, Top! We zijn zeer tevreden over onze mooie salontafel en zouden meteen weer met Dennis in zee gaan! Bedankt Dennis!

 • #5

  Paul Oberdorf (zaterdag, 28 april 2018 11:23)

  Via Marktplaats zijn we terecht gekomen bij Dennis. Dennis heeft onze salontafel geheel naar onze wensen op maat gemaakt. En op heel korte termijn!! Super service. Het resultaat is heel mooi geworden. Het is een aanwinst voor onze woonkamer. Bedankt Dennis!

 • #4

  Mariette (woensdag, 21 maart 2018 20:32)

  Na veel bezoekjes aan meubelzaken beetje wanhopig geworden! Totdat ik de advertentie op Marktplaats tegenkwam, een schot in de roos zo bleek later!
  Dennis heeft 2 prachtige salontafels voor ons gemaakt in het donkerste antraciet grijs! Nu hebben we eindelijk wat wij voor ogen hadden! Juiste maten, vorm en kleur! En eigenlijk nog sneller klaar als verwacht.
  Nogmaals super bedankt!!

 • #3

  Claudia (zondag, 18 februari 2018 21:11)

  Op zoek naar een beton(look)-tafel kwamen wij via Marktplaats al snel op de site van Dsign-meubel uit en na een informatief gesprek bleek dat Dennis de door ons gewenste salontafel met afwijkende maat en kleur zou kunnen maken.

  Onze ervaring is dat Dennis zijn afspraken correct nakomt, goede adviezen geeft en een perfect product vervaardigt met een zeer acceptabele levertijd.

  Wij zijn erg blij met onze nieuwe salontafel en kunnen Dsign-meubel absoluut aanraden!

 • #2

  Desiree (donderdag, 08 februari 2018 14:54)

  Wij hebben hier een salontafel gekocht. We zijn verschillende in verschillende winkels geweest, maar kwamen er snel achter dat we een afwijkende maat wilde. Dennis kon deze maken voor ons! De tafel ziet er super uit (ook nog na 4 maanden). Wij zijn er super blij mee. Nogmaals bedankt Dennis!

 • #1

  Bartosz Walczak (donderdag, 08 februari 2018 11:24)

  Voor ons nieuwe huis hebben we een nieuwe salon tafel besteld. We wilde een betonnen tafel maar ook niet te zwaar. Dign meubelen gevonden via marktplaats. We hebben een afspraak gemaakt en onze wensen besproken. We hebben nu een mooie beton look salon tafel. Salon tafel was precies uitgevoerd al gevraagd. Service pas prima en afspraken worden nagekomen. Een echte aanrader!!!


DSign-meubel

Heer Ottostraat 49

6121 NB  BORN

+31 (06) 12 90 88 32

info@dsign-meubel.nl